Zdjęcie miesiąca - czerwiec 2013
Zdjęcie miesiąca - czerwiec 2013
Zapraszam do zabawy
Kto pierwszy ten decyduje o tematyce konkursu. Temat blisko związany z profilem naszego forum, czyli: fortyfikacja, militaria, historia, architektura...
Pamiętajmy - zdjęcie ma mieć 700 pikseli (dłuzszy bok) - regulamin konkursu
Kto pierwszy ten decyduje o tematyce konkursu. Temat blisko związany z profilem naszego forum, czyli: fortyfikacja, militaria, historia, architektura...
Pamiętajmy - zdjęcie ma mieć 700 pikseli (dłuzszy bok) - regulamin konkursu
Człowiek zniesie wszystko prócz jajka.
.............................................................
www.rawelin.org
www.facebook.com/dariusz.krzysztalowski/
www.rawelin.org
Czy w waszym konkursie może wziąć udział zdjęcie co prawda z Wrocławia lecz uważam że takie pamiątki można by i u was znaleźć. I co najciekawsze takie tory potrafią jeszcze być w użyciu. Na wrocławski konkurs zdjęcia miesiąca mam już gotowe co innego bez obawy. Oto propozycja:
W fortyfikacyjny temat wlazłem przez przypadek w 1988 roku. A bardziej dogłębnie w 1989 r.
Oczywiście, że może. Ale... musisz podać temat konkursu (jako pierwszy wstawiajacy zdjęcie) i spełnić warunki określone w regulaminie
www.rawelin.org
www.rawelin.org
Temat: "Ciekawe elementy związane z historią miejsca zamieszkania czyli detale architektoniczne, techniczne, wojskowe i inne".
Natomiast jeżeli chodzi o wymagania regulaminowe to niestety nie jestem w stanie podać w tej chwili parametrów zdjęcia. Próbowałem przesłać przez załącznik ale nie wchodziło więc musiałem użyć "tinypic-a".
Jeżeli nie mieści się w regulaminie to trudno, możecie moją propozycje anulować.
Natomiast jeżeli chodzi o wymagania regulaminowe to niestety nie jestem w stanie podać w tej chwili parametrów zdjęcia. Próbowałem przesłać przez załącznik ale nie wchodziło więc musiałem użyć "tinypic-a".
Jeżeli nie mieści się w regulaminie to trudno, możecie moją propozycje anulować.
W fortyfikacyjny temat wlazłem przez przypadek w 1988 roku. A bardziej dogłębnie w 1989 r.
Regulamin wyraźnie okresla wymiary zdjecia konkursowego. Jeżeli nie spełnia tych wymogów, nie może brac udziału w konkursie. Nie ma zdjecia nie ma tematu.Gogo pisze: Jeżeli nie mieści się w regulaminie to trudno, możecie moją propozycje anulować.
Konkurs nadal czeka na wasze zdjecia - zostało jeszcze 5 dni na propozycje. Kto pierwszy ten decyduje o tematyce konkursu.
www.rawelin.org
www.rawelin.org
Nie ma na co czekać, koniec miesiąca juz blisko
Temat: Zasieki, potykacze, zapory.
Temat: Zasieki, potykacze, zapory.
- Załączniki
-
- czerwiec.jpg (131 KiB) Przejrzano 18169 razy
www.rawelin.org
www.rawelin.org
Gdzie zrobiłeś fotke?
www.rawelin.org
www.rawelin.org