Zburzyli baterie w Węgrzcach!
Mnie też wkurzyła ta sytuacja , ale nie znam wszystkich dokonań i niedokonań Pana JJ . W jednym chyba się możemy zgodzić że inwestora należy posądzić o głupotę i kompletny brak wrażliwości do naszego jak by nie patrzył dziedzictwa historycznego , a tłumaczenie że chciał uprzątnąć teren jakoś do mnie nie przemawiają . Postępując w ten sposób to zaraz będziemy burzyć wszystko i wszędzie
Krakał, widzę jak bronisz pana JJ na innych forach, m.in. w dyskusjach pod artykułami z prasy. Choć mam własne zdanie, to jestem otwarty na głos innych. Sam zresztą, wypowiedziałem się dla radia dość łagodnie na temat p. JJ i wspomniałem o owocnej z nim współpracy.
Jeśli uważasz, że pan Janczykowski jest dobry i sprzyja naszym sprawom, to proszę przekonaj mnie. Może trzeba go bronić? Mówię zupełnie _poważnie_!
"Chwal konserwatora swego, bo możesz mieć gorszego"
Jeśli uważasz, że pan Janczykowski jest dobry i sprzyja naszym sprawom, to proszę przekonaj mnie. Może trzeba go bronić? Mówię zupełnie _poważnie_!
"Chwal konserwatora swego, bo możesz mieć gorszego"

JA i ludzie, z którymi współpracuje zajmujemy sie....

Człowiek zniesie wszystko prócz jajka.
.............................................................
www.rawelin.org
www.facebook.com/dariusz.krzysztalowski/
www.rawelin.org
Zaręczm Ci, że nikt z Rawelinukrakał pisze:Też jestem ciekaw. Na pewno nie ja. I mam nadzieję, że mimo wszystko nikt z Rawelinu.Darula pisze:mówi proszący o anonimowość historyk

www.rawelin.org
www.rawelin.org
A jest dostępny gdzies cały wywiad z Marodą, bo to chyba tylko fragmentJenny pisze:Mrda i spółkaMnie się podoba, bardzo fajnie wyszło.

www.rawelin.org
www.rawelin.org
Wyłożyłem już swoje argumenty, nie rozumiem po co miałbym je powtarzać. Nie mam też zamiaru wchodzić w drobiazgowe spory. Podam jeszcze jeden argument - JJ jest konserwatorem od ośmiu lat. W tym czasie wpisał do rejestru zabytków wpisał 13 obiektów twierdzy i garnizonu krakowskiego, w tym 10 fortów. Dla porównania, jego poprzednik Andrzej Gaczoł był konserwatorem 10 lat i wpisał w tym czasie 9 obiektów twierdzy i garnizonu, w tym tylko 3 forty i zespół szańca i bramy FS 3/3a/3b (te obiekty to jeden wpis).
TANI KALENDARZOWY KICZ FOTOGRAFICZNY